DETECTION FOR A
SAFER WORLD
Home   |   Select language:   English   Deutsch   Dansk   Svenska
Produkter
Referencer
Service
Sundhed
Nyheder
Om os
 

Om os

Imec leverer en hurtig, præcis og pålidelig løsning og service til vores kunder i det markedsområde, hvor vi er repræsenteret. Markedsområdet består af de nordiske lande, Tyskland (med undtagelse af medico-fysik), Polen og de baltiske lande.

Imec leverer og servicerer måleudstyr og systemer til registrering og måling af alle typer stråling.

Imec leverer to serie af analyseinstrumenter af høj kvalitet, dog kun til det danske marked. Håndholdte instrumenter baseret på XRF-teknologi og stationære instrumenter baseret på OES-teknologi.

Imec ligger ca. 40 km fra København og har et fuldt udrustet teknikcenter med en  kilde til kalibreringsformål 

Imec blev grundlagt i 1997 og blev udnævnt til repræsentant for Ludlum Measurements Inc., Sweetwater, TX, USA i 1998. I 2009 blev Imec opkøbt af MV Invest, der også ejer en række virksomheder i branchen for internationalt Ground Service udstyr (for lufthavne).

I 2010 indgik Imec og Bruker en repræsentantaftale for Brukers sortiment af håndholdte XRF-instrumenter. I 2012 blev denne aftale udvidet til også at omfatte Bruker OES-systemer. 

I 2015 indgik Imec en samarbejdsaftale med TSI ChemLogix, USA omkring LIBS och Raman.

Virkefelt

I kraft af vores funktion som repræsentant for tre af verdens sandsynligvis bedste producenter af måleudstyr har Imec en vigtig opgave, når det gælder om at formidle fordelene ved dette udstyr, som kan gøre vores miljø til et mere sikkert og sundt sted at leve. Både uddannelse af kunderne og service af udstyret er meget vigtigt.

Mission

Imec leverer en hurtig, præcis og pålidelig løsning og service til vores kunder i det markedsområde, hvor vi er repræsenteret.

Markedsområdet består af de nordiske lande, Tyskland (med undtagelse af medico-fysik), Polen og de baltiske lande.

 

Kontakt os

Imec ApS

Erhvervsparken 7
DK-4621 Gadstrup
Danmark
T: +45 46 40 78 85
F: +45 46 31 01 52

info@imec.dk