DETECTION FOR A
SAFER WORLD
Home   |   Select language:   English   Deutsch   Dansk   Svenska
Produkter
Referencer
Service
Sundhed
Nyheder
Om os
 

Teknisk Service

Kalibrerings- og serviceafdeling i Europa for Ludlum Measurements Inc.

Imec har mange års erfaring med servicering og kalibrering af håndholdte instrumenter samt af systemer og portal monitorer. Vi har fornyelig forbedret vores faciliteter med en ny kalibreringsbane samt nyt måle udstyr. Vores teknikkere er efteruddannede og certificerede hos Ludlum Measurements Inc., Sweetwater, Texas. Imec bliver auditeret en gang årligt af LMI. 

Som det eneste tekniske service- og kalibreringscenter i Europa for Ludlum Measurements-produkter har vi fornøjelsen af at servicere mange europæiske kunder.

Imec har et servicelager af de hurtigt udskiftelige dele til Bruker XRF-instrumenterne. Bruker har et velfungerende servicecenter i Berlin, så derfor foretages al europæisk XRF-service der.Bruker OES-systemerne serviceres hos Bruker i Kalkar (det nordvestlige Tyskland).  

Imecs tjenesteydelser omfatter fuld support og uddannelse.

Imec udfører desuden konsulentarbejde såsom identifikation af nuklider, identifikation af metal eller miljøanalyse. Etablering af sikkerhedsprocedurer er også et af vores kompetenceområder.

 

Eftersalgsservice

Virkefelt

I kraft af vores funktion som repræsentant for tre af verdens sandsynligvis bedste producenter af måleudstyr har Imec en vigtig opgave, når det gælder om at formidle fordelene ved dette udstyr, som kan gøre vores miljø til et mere sikkert og sundt sted at leve. Både uddannelse af kunderne og service af udstyret er meget vigtigt.

Mission

Imec leverer en hurtig, præcis og pålidelig løsning og service til vores kunder i det markedsområde, hvor vi er repræsenteret.

Markedsområdet består af de nordiske lande, Tyskland (med undtagelse af medico-fysik), Polen og de baltiske lande.

 

Kontakt os

Imec ApS

Erhvervsparken 7
DK-4621 Gadstrup
Danmark
T: +45 46 40 78 85
F: +45 46 31 01 52

info@imec.dk