DETECTION FOR A
SAFER WORLD
Home   |   Select language:   English   Deutsch   Dansk   Svenska
Produkter
Referencer
Service
Sundhed
Nyheder
Om os
 

Sundhed og sikkerhed

Imec bidrager til at gøre verden til et mere sikkert og sundt sted at leve.

Der er fokus på at sikre strålemiljøer - overalt, hvor stråling forekommer eller kan forekomme; strålingen skal detekteres og elimineres/begrænses.

Inden for genbrug af metal, som hjælper med at reducere CO2-udledningen, skal eventuel stråling findes, så den ikke udgør en sundhedsfare eller forurener slutprodukterne.

Inden for medico-fysik er det vigtigt at bruge det bedste udstyr til at overvåge stråling og afskærmning, så medarbejdere og patienter får de lavest mulige doser. Der opnås det bedste resultater og det bedste miljø ved at sikre de bedste billeder ved den lavest mulige stråling.

Områdeovervågning af grænser, havne og lufthavne registrerer også uønskede nuklider og dermed stråling.

Vores sortiment af analyseinstrumenter hjælper med kun at finde de angivne substrater (f.eks. RoHS). Igen gælder det, at miljøet er i højsædet.

 

Virkefelt

I kraft af vores funktion som repræsentant for tre af verdens sandsynligvis bedste producenter af måleudstyr har Imec en vigtig opgave, når det gælder om at formidle fordelene ved dette udstyr, som kan gøre vores miljø til et mere sikkert og sundt sted at leve. Både uddannelse af kunderne og service af udstyret er meget vigtigt.

Mission

Imec leverer en hurtig, præcis og pålidelig løsning og service til vores kunder i det markedsområde, hvor vi er repræsenteret.

Markedsområdet består af de nordiske lande, Tyskland (med undtagelse af medico-fysik), Polen og de baltiske lande.

 

Kontakt os

Imec ApS

Erhvervsparken 7
DK-4621 Gadstrup
Danmark
T: +45 46 40 78 85
F: +45 46 31 01 52

info@imec.dk